Kedves fiúk, férfiak, apák és nagypapák!

Tudjátok már, hogy mivel kevdeskedtek nőnapon a szeretett nő(k)nek?

nőnap  nő  ajándék

Az alábbiakban néhány ötlettel szeretnénk segíteni azoknak, akiknek nem jut eszébe semmi frappáns a nőnap előtt.

Azt hiszem miden nőtársam nevében mondhatom, nagyon örülünk bármilyen apró figyelmességnek :) Összegyűjtöttünk 10 ötletet, reméljük megtalálod közöttük a megfelelőt.

1. Meglepetés vacsora - egy meghitt étteremben, jó ételek és finom italok kíséretében tölteni el a nőnap estéjét, biztos siker.

2. Apró ékszer, kiegészítő - örök klasszikus, Biztosan mutatott valamelyik kirakatban olyan fülbevalót, sálat a kedves a közelmúltban, ami tetszene neki, Itt az alkalom visszamenni érte.

2. Cserepes virág - nagyszerű választás egy cserép jácint, nárcisz, orchidea vagy egyéb virágzó cserepes növény, amely sokáig emékezteti rá, milyen figyelmes voltál nőnapon. Extra előny, ha kiültethető, még nyáron is tudtok gyönyörködni benne.

4. Csokoládé - a kedvenc csokiját, vagy egy doboz kézműves bonbont tedd egy kosárkába, amiben tavasztidéző virágszirmokat is elhelyezhetsz. Tuti nyerő tippt.

5. Sütemény - vidd el egy közös sütizésre valami hangulatos helyre és legyen ez a nap kivételes, amikor is nem számít a diéta, és megfeleztek akár több sütit is - mondjuk haboskakóval :)

6. Múzeum belépő - biztosan van olyan kiállítás, amit nagyon szeretne megnézni, de valahogy nincs rá idő. Mindig közbe jön valami. Jó alkalom ez a nap arra, hogy kézenfogd és együtt megnézzétek. Ha nem kivitelezhető, akkor tökéletes az előre megváltott múzeum belépő is.

7. Színházjegy - hasonlóan a múzeumhoz, akár nőnap estéjén mentek közösen színházba meglepetésként (tuti siker, ha a maesteszinház oldalán keresgélsz - féláron juthatsz a jegyekhez aznapra!), vagy ha nem kivitelezhető, akkor színházjegy lapuljon a meglepetés dobozban.

8. Bármilyen saját készítésű apróság (ez lehet egy ajándékkísérő, vagy egy képeslap, de akár egy origami rózsaszál is)

9. Sose hátrány a kedvenc parfümből egy kis kiszereléssel előrukkolni, főleg ha fogyóban van a meglévő 50 ml-s :)

10. Végső soron egy csokor vagy szál virág is mosolyt fog csalni a szeretett nő arcára, hiszen úgyis a szándék a lényeg :)

Ráadás: ha megteheted hívd randira! Lehet az apja-lánya, anyja-fia, családi vagy egy romantikus re-randi! A lényeg az, hogy érezze, hogy fontos és különleges! Érezze, hogy NŐ!

lejegyezte: pannik

kép: internet